HYDLASTOVA

 

TRYKK HER FOR OPNINGSTIDER

TRYKK HER FOR MENY

Hydlastova – ei topp moderne fjellstove med god atmosfære og god mat!

Tenk berre kor fint det er å kome inn her etter ein dag i klatreparken eller etter skituren, med utsikt til fjell og skog. Drikke ein velbrygga kopp med kaffi, eller ete noko godt. Slå av ein prat i sofaen eller dele siste nytt med ein kjenning på nabobordet. Her er alle velkomne, enten dei klatrar eller berre labbar seg ein tur forbi.

Hydlastova er kafé i klatreparken sine opningstider, og vi har til saman over 100 tilgjengelege plassar i kafédelen nede og oppe på galleriet. Nokon kveldar blir det restaurant med fleire rettar på menyen, og i ny og ne leiger vi inn ein artist til å lage ekstra liv i fjellheimen.

Hydlastova har også eiga konferanseavdeling med plass til ca 100 personar. Her kan bedrifta kombinere møteaktivitet og god mat i Hydlastova, med utandørs aktivitet og/eller teambuilding i klatreparken og den flotte naturen som ligg rett utanfor døra. Her finn du turløyper på sommaren og skiløyper på vinteren.

Vi ynskjer òg hjarteleg velkomen til feiring av dåp, konfirmasjon, bryllaup og andre festlege lag hjå oss.

 

Har du lyst til å samle kollegaer, familie og vener i heilt unike omgjevnader?  Ta kontakt på post@hydlaparken.no eller tlf. 91 11 64 93 for reservasjon og meir informasjon.

Hydlaparken

Hydlavegen 25
post@hydlaparken.no

Tlf. Hydlaparken:  91 91 50 55

Tlf. Hydlastova:    91 11 64 93

Meld deg på vårt nyheitsbrev

nordfjord_logo_hvit_RGB_uten_Bakgrunn.pn
  • Facebook
  • Instagram